QP-uitzendbureau

Werken voor

Wat doen wij

QP werft, selecteert en bemiddelt medewerkers naar een volgende uitdaging.

Hoe doen wij dit

Wij hechten veel waarde aan individueel contact en zullen jou bij geschiktheid ook altijd persoonlijk willen ontmoeten. Tijdens dit persoonlijke gesprek kunnen we heel goed kijken naar de beste volgende stap voor jou en welke organisatie daar bij past. Zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk niveau. We willen dus niet alleen weten wat je in het verleden gedaan hebt maar vooral waar je in de toekomst naar toe wilt. Ook jouw karakter en interesses vinden we belangrijk: mede hierdoor komen we erachter of je bij de opdrachtgever past en andersom.

Onze werkwijze bij opdrachtgevers

Ditzelfde doen wij bij onze opdrachtgevers. QP heeft altijd persoonlijk contact en kent de opdrachtgevers goed. Dit betekent dat wij naast gesprekken ook rondgeleid willen worden zodat we precies weten waar onze collega’s terechtkomen, hoe de werkplek eruit ziet en wat voor cultuur er heerst. Met onze opdrachtgevers hebben wij altijd een lange termijn relatie. Dit is een gevolg van onze kwaliteit en heeft als voordeel voor jou dat we precies weten waar je terecht komt.

Dit betekent het voor jou

Door deze persoonlijke aanpak zijn wij in staat de beste match te maken en blijven onze collega’s gemiddeld langer bij onze opdrachtgevers werken. In 2019 is 93% van onze collega’s overgenomen door de opdrachtgever. Een mooi resultaat!

Inclusiviteit

Bij QP maken we geen onderscheid op basis van geloof, sekse, geaardheid of leeftijd. Dat staat niet alleen goed op de website maar heeft ons in de afgelopen 12,5 jaar heel veel moois gebracht. Wij zijn trots op onze diversiteit en op al onze collega’s.