QP-uitzendbureau

Over ons

Wat doen wij

QP biedt een breed aanbod aan flexdiensten. Van regulier uitzenden tot full-service aanneming. Onze klanten waarderen het partnership en onze creativiteit. Naast het werven en selecteren van individuele vacatures zijn wij ook in staat om snel aantallen op te schalen in piekperiodes.

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving & Selectie
  • Full service aanneming*

Hoe zorgen we voor succes

Voor iedere vraag is een oplossing. Soms voor de hand liggend, soms verrassend. Doordat wij onze klanten en onze kandidaten heel goed kennen zijn we in staat om op ieder vlak te ondersteunen. Simpel gezegd: wij nemen geen opdracht aan zonder bedrijfsbezoek, en wij bemiddelen geen kandidaten die we niet persoonlijk hebben ontmoet. Ook het afnemen van assessments behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor is QP in staat om mensen te verbinden en bent u verzekerd van een werknemer die écht past bij uw organisatie. Meer weten? Bekijk ons team hier!

Kwaliteit

Onze primaire focus is gericht op het leveren van kwaliteit. De reden hiervoor is heel pragmatisch: als onze medewerkers goed functioneren blijft u klant. In 2019 is hierdoor 93% van onze uitzendkrachten overgenomen door onze klanten. Echt partnership dus!

Branches

We zijn actief in techniek, logistiek, zakelijke dienstverlening en productie en we bemiddelen medewerkers op alle niveaus.

Certificeringen

QP is NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd zodat u met een goed en veilig gevoel zaken met ons kan doen. QP is aangesloten bij de NBBU – de brancheorganisatie voor uitzendbureaus.

*alleen van toepassing in de technische sector. Wij leiden monteurs op en rusten hen uit met werkbus, gereedschap, telefoon en laptop. Indien wenselijk bestickeren wij de werkbus met uw bedrijfslogo. Daarnaast is ondersteuning in het werkveld door één van onze fieldcoaches mogelijk.

Ons team